Minister Wouter Koolmees over de impact van de lockdown op economie en samenleving

Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees speelde dit jaar een sleutelrol in de bestrijding van de coronacrisis. Hij is verantwoordelijk voor steunpakketten van miljarden, en wist intussen ook nog een Pensioenakkoord te sluiten. Hij blikt bij Op1 terug en vooruit. Welke effecten verwacht hij van de harde lockdown? En hoe snel kan de economie zich straks weer herstellen?

Minister Wouter Koolmees zat zondag en maandag met een zwaar gemoed. “Ik spreek veel met ondernemers, vakbonden of werknemers die hun baan zijn kwijtgeraakt. Dat zijn hele grote besluiten. Natuurlijk komt dat ook binnen, ook bij mij.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Wouter Koolmees hier terug.

Vergelijkbare artikelen