Coen Verbraaks nieuwe serie ‘In de beste families’ gaat over de band tussen moeders en hun kinderen

Programmamaker Coen Verbraak is terug met een nieuwe serie ‘In de beste families’. Volgende week maandag (21 december) begint een vijfluik waarin we zien hoe moeders over hun kinderen praten en andersom. Coen praat onder meer met Sophie Zeestraten, die op vijfjarige leeftijd werd verlaten door haar moeder. En hij interviewt Susan en haar dochter Lien, die juist een hele hechte band hebben.

Coen Verbraak vertelt bij Op1 over de bijzondere, natuurlijke band die moeders met hun kinderen hebben. Niemand kan dat evenaren, dat is vooraf bepaald. De documentaire van Verbraak liet hem wel zien dat iedere moeder-kind band anders is. Toch kan iedereen stukjes herkennen in de ervaringen van de families die hij heeft gesproken. “Je moeder is de enige die zo dichtbij is geweest in je leven.”

Sophie Zeestraten werd verlaten door haar moeder. De sporen van verdriet die achterbleven hebben haar leven op verschillende manieren bepaald. “Ik heb in ieder geval altijd geprobeerd alles zo goed mogelijk te doen voor mijn kinderen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Coen Verbraak, Sophie Zeestraten, Susan en Lien hier terug.

Vergelijkbare artikelen