Roman ‘Ik kom terug’ van jarige Adriaan van Dis is Gouden Boek

Het is dubbel feest voor Adriaan van Dis, want het is niet alleen zijn verjaardag, de roman over zijn moeder ‘Ik kom terug’, die hij zes jaar geleden schreef en waarvoor hij al de Libris Literatuurprijs won, is maar liefst 200.000 keer verkocht en bereikt daarmee de status van Gouden Boek! Met de schrijver vieren we deze mooie mijlpaal en we praten over zijn afgelopen jaar.

“Je moet van alles een verhaal maken, ook als het niet waar is. En dat verhaal maakt je leven dragelijk. Ook nu van de lockdown; maak er een verhaal van. Lieg er op los! Schrijf je eigen roman en je leeft stukken vrolijker.” Adriaan van Dis.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Adriaan van Dis hier terug.

Vergelijkbare artikelen