Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen over het nieuwe seizoen van Media Inside: “We willen heel graag Sven Kockelmann als gast.”

Met hun vernietigende analyses en scherpe blik zijn ze de schrik van Hilversum: Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. Vanaf zondag zijn ze weer terug met hun programma Media Inside waarin met wisselende gasten de hoogte- en dieptepunten van de mediaweek worden doorgenomen. Wat kunnen we van dit seizoen verwachten? Ze vertellen het bij Op1.

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen beginnen aan een nieuw seizoen Media Inside. Wie is dit jaar de droomgast? “We willen heel graag Sven Kockelmann als gast. Vorig jaar wilden we Sven ook al heel graag als gast. Ik ben namelijk fan van Sven, omdat hij een ouderwetse interviewer is, Hij heeft ook diverse keren toegezegd, maar hij heeft de gave om er op een charmante manier onderuit te glippen”, vertelt Marcel. “We hadden extra uitzendingen op zondag”, reageert Sven. “Nu zie ik het ook al weer komen”, merkt Marcel op. “Er is sneeuw.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen terug.

Vergelijkbare artikelen