Creatieve ondernemers vertellen hoe ze er ondanks de lockdown het beste van maken

Ondernemers hebben het zwaar te verduren nu ons land in een harde lockdown terecht is gekomen. Naast de horeca en de evenementenbranche, moesten maandag ook niet-essentiële winkels dicht. Veel van hen proberen er ondanks alle maatregelen toch maar het beste van te maken. Bij Op1 praten we met de hardwerkende restaurant- en winkeleigenaren Mike, Wendy, Debby en Astrid.

Mike en Wendy Tsang hebben een restaurant met een Michelin-ster. Het begon in 1982 als afhaalrestaurant. Door de lockdown zijn ze nu eigenlijk weer een afhaalrestaurant geworden, maar dan met een ster. “We proberen de ervaring aan onze gasten mee te geven in take away-vorm.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug

Vergelijkbare artikelen