Viggo Waas en Sharon de Miranda gingen het klooster in

In een nieuw seizoen van Kloostergasten nemen Viggo Waas en Sharon de Miranda een duik in het kloosterleven. Drie dagen lang hebben de cabaretier en de tv-kok ervaren hoe het leven er tussen de broeders en zusters in het klooster aan toe gaat en vertellen ze bij Op1 hoe dat is bevallen. Ze schuiven aan met hoogleraar Paul van Geest, die iedereen een bezoek aan het klooster gunt.

Is het leven van Viggo Waas en Sharon de Miranda veranderd nu ze een paar dagen, zonder telefoon of ander prikkels, het klooster ingingen? Sharon vertelt dat ze al gauw spijt had van haar keuzes. “Ik dacht lekker rustig, ik ga het klooster in en ik ga helemaal meedoen. Nou, ik lever mijn telefoon in en de eerste vier uur heb ik alleen maar in mijn zakken zitten graaien. Binnen een half uur had ik al spijt dat ik hem had ingeleverd.” 

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen