Halen Mia Nicolai en Dion Cooper vanavond de finale van het Songfestival?

Vandaag is het eindelijk zo ver voor Mia Nicolai en Dion Cooper; de Nederlandse inzending mag proberen een finaleplaats te bemachtigen op het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Wat zijn de kansen van het duo? We bespreken het met zanger Jim Bakkum, presentator Koos van Plateringen en radio-dj Wouter van der Goes.

Vanavond staan Mia Nicolai en Dion Cooper namens Nederland in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. En waar er eerst nog twijfels waren, is dat niet meer zo, vertelt Koos van Plateringen. “Ik hoor positieve berichten, er wordt niet vals gezongen, ze zijn goed bij stem en er is een heel mooi regieplan bedacht. Het werkt heel goed bij dit lied. Het begint heel intiem en het wordt steeds lichter.”

Blijft het overeind?

“Er was vandaag publiek bij en die waren enthousiast. Ze kregen een groot applaus”, gaat de presentator verder. “Het gaat de goede kant op, maar wat ik wel hoor, is dat ze het podium nog niet ‘ownen’. Je hebt artiesten die staan daar en je kunt er alleen maar naar kijken. Dat hebben ze nog niet en dat is ook wel mijn zorg voor vanavond: blijft het overeind?”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over het Eurovisie Songfestival terug.

 

Vergelijkbare artikelen