“Koning Charles hoeft zijn advocaat niet te bellen”

Vanaf vandaag is de langverwachte documentaire van Harry en Meghan te zien op Netflix, waarin ze openhartig vertellen over hun besluit het Britse koningshuis te verlaten. Zijn ze uit op wraak? Of geld? Of een paleisrevolutie? Correspondent Lia van Bekhoven weet meer en vertelt er vanavond over.

Het ging gisteren in het Verenigd Koninkrijk bijna nergens anders over. Wat zou er allemaal naar voren komen in de aangekondigde documentaire over het leven van Harry en Meghan? Weinig, bleek het antwoord. “Koning Charles moet misschien een gezinstherapeut bellen, maar niet zijn advocaat. Het is niet alsof er met deze serie een bom gelegd is onder het Britse Koningshuis”, vertelt correspondent Lia van Bekhoven.

Eerste deel

Maar wat niet is kan nog komen. Het is immers slecht de eerste helft van de docuserie. “Ja we hebben volgende week nog 3 afleveringen van een uur te gaan, maar dit viel mee. Het is een liefdesverhaal en voor de rest ging het vooral over de kritiek die het stel heeft op de media, meer dan op Buckingham Palace. The Firm kan opgelucht ademhalen”, besluit Van Bekhoven.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen