Teun van de Keuken en Yvette van Boven over ‘Etenstijd’

In de podcast ‘Etenstijd’ vergezellen foodies Teun van de Keuken en Yvette van Boven je drie dagen per week tijdens je kookmoment. Van spannende ingrediënten tot praktische keukentips, maar ook de beste of slechtste horeca-ervaringen, alles passeert de revue. Het duo met een onstilbare honger vertelt erover bij Op1.

Nu boodschappen steeds duurder worden, is het op tafel zetten van een gevarieerde avondmaaltijd voor velen een opgave. Gelukkig zijn daar Teun van de Keuken en Yvette van Boven, die in hun podcast ‘Etenstijd’ hun gezamenlijke liefde voor eten bundelen.

Yvette van Boven, die al in 2006 een restaurant startte, moest even nadenken over wat ze voor de uitzending gegeten heeft. “Gister at ik bonen, dat is mijn lievelingseten. Maar vanavond at ik een soort vaag gerecht. Het was een restjesmaaltijd die ik heb aangekleed.” De restjes eten is volgens het podcastduo erg belangrijk in de strijd tegen voedselverspilling.

Daar ontmoeten we elkaar

Het is een duo waar mensen graag naar luisteren, valt hen op. Teun de kritische journalist en Yvette de professionele kok. “Ik denk dat ik banger ben voor Yvette, dan Yvette voor mij. Op dit vlak is zij de expert”, aldus de presentator van de Keuringsdienst van Waarde. “Dat is echt niet waar”, reageert kok en tevens schrijfster. “Ik kom meer vanaf de kookkant en Teun kan heel goed koken, maar hij komt veel meer vanaf de journalistieke kant. Daar ontmoeten we elkaar. We hebben gesprekken over niks, maar ook gesprekken over heel veel. En dat is leuk.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Teun van de Keuken en Yvette van Boven terug.

Vergelijkbare artikelen