Iris Hond over de aanstaande Broadway-productie ‘The Pianist’

Sterpianist Iris Hond schreef de muziek voor de aanstaande Broadway-productie ‘The Pianist’ en staat met haar nieuwe concerttournee ‘Dichtbij’ in de Nederlandse theaters. Ze speelt in haar nieuwe composities de muziek die het dichtst bij haar staat. 

The Pianist

Pianiste Iris hond componeerde de muziek voor de theatervoorstelling van de gelijknamige Hollywood-klassieker ‘The Pianist’. “Het is een heel indrukwekkend verhaal. Ik voel gewoon die muziek alsof het onder mijn huid zit en dat er een keer uit moest.” Ze laat bij Op1 een voorproefje horen van wat voor muziek ze geschreven heeft.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen