Minister Christianne van der Wal: “Wat ik zie is dat heel veel boeren afwachten”

Bij haar aantreden beloofde de nieuwe minister voor Stikstof en Natuur, Christianne van der Wal, een ‘woest aantrekkelijke regeling’ voor de boeren. Vandaag presenteerde ze eindelijk haar langverwachte plan om de maar voortdurende stikstofcrisis te bezweren. Belangrijkste uitkomst: hoe eerder een boer zijn bedrijf verkoopt, hoe meer geld hij of zij krijgt. Maar is het genoeg? 

Snelheid
Hoe eerder een boer zijn bedrijf verkoopt, hoe meer geld hij of zij krijgt. Minister Christianne van der Wal: “Wat ik zie is dat heel veel boeren afwachten. We hebben snelheid nodig, want we hebben huizen nodig. Om die snelheid te bereiken is het slim het voor boeren aantrekkelijk te maken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen