Dione de Graaff, Nando Boers en Coen Swijnenberg over de ontknoping in de Formule 1

Hoe dan ook: dit weekend wordt er sportgeschiedenis geschreven. Na een bloedstollend raceseizoen valt in Abu Dhabi de beslissing na het spannendste F1-seizoen in jaren. Wie kroont zich tot wereldkampioen: Max Verstappen of toch weer Lewis Hamilton? We blikken vooruit met sportjournalist Dione de Graaff, Nando Boers, hij schreef een roman over het circuit in Zandvoort en groot Formule 1-fan, radio-dj Coen Swijnenberg.

Ongekend
Gaat Max Verstappen zondag winnen in de race der races op het Formule 1 circuit van Abu Dhabi? Coen Swijnenburg is al jaren groot fan van de Formule 1 en kan haast niet wachten tot het zondag is. “Het vuurtje wordt zo ontzettend opgestookt. Er wordt met modder gegooid en ik weet niet wat er allemaal nog meer gebeurd. Het is ongekend.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over Max Verstappen terug.

Vergelijkbare artikelen