Maarten van Rossem kan niet wachten tot hij een boosterprik krijgt

Sinds vorige week is Nederland begonnen met het zetten van boosterprikken. Historicus Maarten van Rossem kijkt met smart uit naar de coronapersconferentie waar hij hoopt te horen dat ook hij snel geprikt wordt. Bij Op1 discussieert hij met OMT-lid Anja Schreijer en PVV-Kamerlid Fleur Agema over het nut van de derde prik.

Fleur Agema keek met verbazing naar de persconferentie. “Wat ik Hugo de Jonge zie doen is afleiden. Hij is niet op tijd gestart met de boosterprik.” Maarten van Rossem: “Het is flauwekul om Hugo de Jonge hiervan de schuld te geven. Het probleem waar we in Nederland mee zitten is dat iets meer dan tien procent van de bevolking, de niet gevaccineerden, verantwoordelijk zijn voor zeventig procent van de IC-patiënten. Deze hele toestand hebben we te danken aan de niet gevaccineerden.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Gaan de boosterprikken ons redden?
Sinds vorige week is Nederland begonnen met het zetten van boosterprikken. “Op dit moment helpt het nog niet, het kost tijd voordat de mensen beschermd zijn. De primaire vaccinatie is minstens zo belangrijk. We moeten het parallel doen”, aldus OMT-lid Anja Schreijer.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Maarten van Rossem, Anja Schreijer en Fleur Agema terug

Vergelijkbare artikelen