Vuurwerkhandelaar Michel Adam over het vuurwerkverbod: “Ik word een beetje moe van Bruls”

Ook 2021 gaan we niet knallend verlaten. Lange tijd was het demissionaire kabinet van plan geen landelijk vuurwerkverbod in te stellen, maar nu zijn ze toch gezwicht. Opgeluchte reacties uit de zorgsector, bij burgemeesters en de politie, maar een hard gelag voor vuurwerkhandelaren zoals Michel Adam. Hij zit door dit late besluit met zijn handen in z’n Haagse mat.

Vuurwerkhandelaar Michel Adam begrijpt niets van het besluit. “Dit wordt ineens in de laatste anderhalve maand van je afgepakt. Ik word een beetje moe van die Hubert Bruls. Ik begrijp dit zeker helemaal niet. Die burgemeesters kijken in januari al hoe ze de jongens van het vuurwerk kunnen pakken: zo voelt het.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Michel Adam terug. 

Vergelijkbare artikelen