Géza Weisz over de film Spencer: “Zo kort na The Crown vind ik het een risico om zo’n film te maken”

Vermeende affaires, een eventuele scheiding & ondertussen volop kerstactiviteiten bij de Britse koninklijke familie. De film Spencer gaat over het tragische einde van het huwelijk tussen prinses Diana & prins Charles. De film maakt aankomende week eindelijk zijn opwachting in de bioscopen. Filmjournalist René Mioch en acteur Géza Weisz mochten de film alvast zien en geven bij Op1 de eerste recensies.

Groot risico
Acteur Géza Weisz en filmjournalist René Mioch keken Spencer: over het tragische huwelijk van Prinses Diana. Géza is groot van de serie The Crown en keek dan ook erg uit naar deze film, maar die kon zijn hoge verwachtingen toch niet helemaal waarmaken. “Zo kort na The Crown vind ik het een risico om zo’n film te maken.” Oscars hoeft de film volgens de acteur dan ook niet te verwachten. “Nee dat denk ik niet nee.” Daar is René Mioch het niet mee eens. Hij denkt dat de film opzichzelf staat. “Iedere vergelijking met The Crown moet je niet doen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over de film Spencer terug. 

Vergelijkbare artikelen