Winston Gerschtanowitz, Géza Weisz & René Mioch vieren honderd jaar Tuschinski

Eén van ’s werelds mooiste bioscopen Tuschinski viert deze week zijn honderdste verjaardag! De overgrootvader van Winston Gerschtanowitz was één van de oprichters van de historische filmzaal. Hij haalt bij Op1 samen met acteur Géza Weisz en filmjournalist René Mioch herinneringen op aan het jarige Theater Tuschinski.

Presentator Winston Gerschtanowitz ziet voor het eerst beelden van zijn grootvader bij destijds het 25-jarig jubileum van Tuschinski: “Dit is de eerste keer dat ik beelden zie van mijn grootvader. Dit is heel bijzonder voor mij.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Winston Gerschtanowitz, Géza Weisz & René Mioch hier terug.

Vergelijkbare artikelen