De vader Kelly Klingenberg overleed aan alcoholverslaving. “Ik was de mooie kant van mijn vader compleet kwijt”

Op de bank tussen stapels post en afval en met niets anders in huis dan eieren en flessen jenever, werd het lichaam van Kelly’s vader gevonden. Vijf jaar later zit documentairemaker Kelly Klingenberg nog altijd boordevol vragen. Om die reden maakte ze de film ‘Alleen met jenever’, waarin ze op zoek gaat naar antwoorden. Haar zussen helpen haar hierbij. Hoe kon haar vader alleen eindigen in een troosteloze flat? 

Op zoek naar de mooie kant
De vader van Kelly Klingenberg dronk zichzelf dood en werd alleen in zijn apartement gevonden, tussen het afval en de flessen jenever. Kelly en haar zussen gingen op ziek naar zijn mooie kant en vonden die in de documentaire ‘Alleen met Jenever’. “Ik was de mooie kant van mijn vader compleet kwijt, doordat alles vertroebelde naarmate alles richting het einde steeds heftiger werd.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Kelly en haar zussen terug.

Vergelijkbare artikelen