70 jaar televisie in Nederland: Eppo van Nispen tot Sevenaer over de koninklijke familie

In oktober vieren we zeventig jaar televisie in Nederland. Directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer duikt daarom een aantal weken lang bij Op1 in het rijke archief der Nederlandse omroepen. De koninklijke familie heeft door de jaren heen een bijzondere relatie gehad met tv, positief en negatief, en Eppo neemt de meest opvallende fragmenten mee.

Eppo van Nispen tot Sevenaer over de geboorte van Willem-Alexander, dat destijds heel Nederland bezighield. “In 1967 werd Willem-Alexander geboren en dat was heel groot nieuws. Die avond stonden duizenden mensen voor het ziekenhuis in Utrecht.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Eppo van Nispen tot Sevenaer terug.

Vergelijkbare artikelen