Krista Vermeulen: “Het is gewoon fantastisch om met wilde dieren te werken”

De tv-serie ‘Het echte leven in de dierentuin’ is terug: deze keer vanuit Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Dit seizoen zijn de hoofdrolspelers zeker niet de minste. De verborgen camera’s volgen onder meer zilverrug gorilla Bokito, tapir Tygo, zwarte neushoorn Naima en de komodovaranen Festus en Odin. Bij Op1 vertellen hun gepassioneerde verzorgers alles over hun liefde voor de dieren.

Harald, Melle en Krista leven dag en nacht met hun dieren van Diergaarde Blijdorp. Krista: “Het is gewoon fantastisch om met wilde dieren te werken. Het zijn echt onze huisgenoten: we kennen elk dier zo goed.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Krista Vermeulen, Harald Schmidt & Melle van Iperen terug.

Vergelijkbare artikelen