Hugo Borst: “Het is een constructief gesprek met Van Gaal geweest en er komt een vervolgafspraak”

Louis van Gaal is dé topkandidaat van de KNVB om Frank de Boer op te volgen als bondscoach van Oranje. Gaat hij ons in zijn derde termijn als coach van het Nederlands Elftal aan nieuw succes helpen? Voetbalkenners Hélène Hendriks en Hugo Borst kijken bij Op1 vast vooruit op hopelijk sprankelend voetbal en spraakmakende interviews.

Constructief gesprek
Het begint er steeds meer op te lijken dat Louis van Gaal op gaat voor een derde termijn als bondscoach van het Nederlands elftal. Donderdag reisden KNVB-directeuren Nico-Jan Hoogma en Eric Gudde af naar Portugal om te peilen of Van Gaal open staat voor de functie. Volgens Hugo Borst heeft hij in dat gesprek laten weten er in ieder geval voor open te staan. “Het is een constructief gesprek geweest en er komt in ieder geval een vervolgafspraak.”

Analist Hélène Hendriks is ervan overtuigd dat Van Gaal wederom bondscoach van oranje wordt. “Hij gaat het toch gewoon doen. Natuurlijk wil hij dit, hij vindt dit heerlijk.” Volgens Hendriks heeft Van Gaal de deuren eerder al wagenwijd geopend. “Hij heeft al laten weten dat ze hem wel mochten bellen, nou daar geef je wel een signaal mee af hoor.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Hélène Hendriks en Hugo Borst terug. 

Vergelijkbare artikelen