Songfestivalbaas Sietse Bakker over technisch mankement in halve finale: ”Chantal Janzen pakte het naadloos op”

Eindelijk is het zover: na twee jaar wachten en na anderhalve week van repetities was dinsdagavond de eerste halve finale van het songfestival op tv. Het is één de grootste producties van de wereld. Hoofdproducent Sietse Bakker heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Direct na de uitzending kwam hij bij Op1 napraten.

Tijdens de eerste halve finale ging er technisch wat mis, maar dat hebben heel weinig mensen gemerkt. Sietse Bakker legt in Op1 uit dat een camera op rails er midden in de uitzending mee op hield. Presentatrice Chantal Janzen moest de show redden. Sietse Bakker: ”Chantal kreeg in haar oortje dat ze iets langer moest praten en ze pakte dat naadloos op.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Sietse Bakker terug. 

Vergelijkbare artikelen