Said Kasmi, Vincent van der Kaai en Mitchel Viljeer de stad Rotterdam tijdens de songfestivalweek

De verkeerslichten bij Ahoy spelen ‘Waterloo’ van ABBA en de Erasmusbrug wordt speciaal aangekleed: Rotterdam is helemaal in de Songfestivalsferen. Dit gigantische evenement mag wat kosten (ruim 22 miljoen!), maar levert het ook wat op? Cultuurwethouder Said Kasmi en de Rotterdamse vloggers Vincent van der Kaai en Mitchel Viljeer van Stadsbeheer vertellen daar alles over in Op1.

Het Eurovisie Songfestival mag Rotterdam dan wel miljoenen kosten, maar volgens cultuurwethouder Said Kasmi levert het de stad ook veel op: “Dit doe je voor de lange termijn en ik weet nu al dat er aanvragen komen voor grote congressen die anders niet bij Ahoy hadden aangeklopt.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Said Kasmi, Vincent van der Kaai en Mitchel Viljeer terug.

Vergelijkbare artikelen