Hoofdproducent Sietse Bakker over de organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam

Het is de grootste Nederlandse productie aller tijden en na bijna twee jaar voorbereiden, gaat het Eurovisie Songfestival in de week van 17 mei eindelijk van start. Sietse Bakker is de hoofdproducent van het immense evenement in Ahoy Rotterdam en kan niet wachten. Vrijdagavond bij Op1 vertelt hij alle ins en outs over de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2021.

Er wordt heel hard gewerkt om alles op tijd in orde te krijgen. Het wordt hoe dan ook een bijzondere editie van het Songfestival.  Sietse Bakker: ‘’Het is een heel uitdagend jaar door corona. Iedere 48 uur wordt iedereen die in Ahoy Rotterdam werkt getest.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Sietse Bakker terug.

Vergelijkbare artikelen