De dochter van Julie Hari overleed aan cosmetisch toerisme: “ze is in mijn handen gestorven”

Deze winter kwamen 49 Nederlanders gewond terug van een cosmetische ingreep in het buitenland. Sharida overleed op 39-jarige leeftijd aan de complicaties van haar operatie in Turkije. Haar moeder Julie Hari en oom Mike Winter waarschuwen net als voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, Catharina Meijer, voor de gevolgen van cosmetisch toerisme.

Overleden
Sharida overleed aan de complicaties van haar cosmetische ingreep in Turkije. Moeder Julie Hari was mee met haar en waarschuwt anderen. ‘’Ik was mijn kind aan het reanimeren terwijl de verplegers er niet waren. Ze is gestorven in mijn handen.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Mike Winter, Julie Hari en Catharina Meijer terug. 

Vergelijkbare artikelen