Peter Kanne: “Volgens de kijker eindigde dit debat echt in een gelijkspel”

Vanavond was het derde Pauw’s verkiezingsdebat live vanuit de Melkweg in Amsterdam. Dit keer stonden lijsttrekker van de SP Lilian Marijnissen en lijsttrekker van de ChristenUnie Gert-Jan Segers bij Jeroen Pauw tegenover elkaar. Direct na het debat blikten we bij Op1 terug met opinieonderzoeker voor I&O Research Peter Kanne en politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings. Wie was het meest overtuigend in het debat?

Gelijkspel
Waar de vorige debatten volgens de kijker telkens een duidelijke winnaar hadden, was het debat tussen Lilian Marijnissen en Gert-Jan Segers een stuk gelijkwaardiger. ‘’Het is volgens de kijkers echt een gelijkspel. Er worden heel vriendelijke commentaren gegeven over dit debat. Iedereen kwam aan zijn trekken en beide lijsttrekkers hebben hun standpunten op tafel kunnen leggen.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Peter Kanne en Joost Vullings terug.

Vergelijkbare artikelen