Harriette Verwey over Kamala Harris: ‘Zij gaat zeker ooit president worden’

Op de dag van de presidentiële inauguratie verschijnt ook het biografische boek ‘Kamala’s Way’ van Dan Morain. Een portret van de gekozen Amerikaanse vicepresident Kamala Harris, over haar afkomst, haar carrière en haar controversiële kanten. Kamala-fans Machteld Roethof (strafrechtadvocaat) en cardioloog in ruste Harriette Verwey lazen het boek al, en werden geraakt. Amerika-kenner Raymond Mens schuift ook aan, over Harris, en over het actuele nieuws rond Trump.

Een zeer belangrijke rol in de Amerikaanse politiek is vanaf volgende week weggelegd voor Kamala Harris. Harriette Verwey is fan. ‘’Het is een krachtige vrouw die weet wat ze wil. Zij gaat zeker ooit president worden.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug 

 

Vergelijkbare artikelen