Gaat René Lammers zijn vader en voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers achterna?

Gaat de zoon van voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers zijn vader achterna? De 12-jarige René Lammers maakt al furore in de internationale World Series Karting. En de vergelijking wordt al gemaakt: wordt René Lammers de nieuwe  Max Verstappen? René staat steeds vaker op het podium. René Lammers vertelt wat zijn grootste droom is en zijn trotse vader of de verwachtingen niet te hoog liggen. 

“Ik vind de snelheid hartstikke leuk, ik vind eigenlijk alles leuk aan racen,” zegt René, maar de bochten vindt hij misschien wel het allerleukste, want dat is het deel waar je op moet letten. Volgens vader Jan willen hij en zijn vrouw Mariska niet liever dan zoon René zelf dat hij professioneel gaat racen. Wel is het zo dat zij René op zijn zesde verjaardag een kart cadeau hebben gedaan. “Ik zat eerst op voetbal van mijn vierde tot mijn negende, maar op mijn zesde gaven zij mij een kart.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het gesprek met René en Jan Lammers terug

 

 

Vergelijkbare artikelen