Burgemeester Paul Depla woest: ‘Te triest voor woorden’

Coronamoeheid zorgt voor spanningen in de samenleving. Hier bij Op1 aan tafel Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse politiebond en Paul Depla, burgemeester van Breda. Beiden hadden ze dit weekend te maken met ongeregeldheden in hun omgeving.

Burgemeester Paul Depla van Breda is woest over de vernieling van een coronateststraat. De burgemeester vindt dat iedereen mag denken en vinden wat hij/zij vindt, maar hij trekt een duidelijke grens bij geweld. Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politiebond, vertelt op zijn beurt over de politiehandhaving ten opzichte van grote groepen feestende jongeren, die afgelopen weekend bij elkaar kwamen.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele fragment terug.

 

Vergelijkbare artikelen