Rachel Hazes over het leven met haar overleden man André Hazes: ‘Ik vergeet ook de mooie dagen niet’

Het NTR documentaireprogramma ‘Het Uur van de Wolf’ bestaat deze maand 25 jaar en om dat te vieren wordt aanstaande zaterdag in het jubileumprogramma ‘De Gouden Wolf’ teruggeblikt op de 15 beste ‘Uur van de Wolven’. Een documentaire die in de top 3 is geëindigd, is ‘Zij gelooft in mij’ van John Appel uit 1999 over het leven van André Hazes. In de week van de sterfdag van Hazes blikken we bij Op1 met weduwe Rachel Hazes terug en bespreken we wat deze documentaire teweeg heeft gebracht.

Rachel Hazes vertelt bij Op1 over de woede die André Hazes soms kon uiten waar ze bij was. ‘Hij kon soms het huis verbouwen en heeft me één keer een tik gegeven, maar toen ben ik weggegaan voor de kinderen. Maar ik vergeet ook de mooie dagen niet, ik heb erg met hem gelachen.’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Rachel Hazes: ‘Na de documentaire over André Hazes kwam iedereen ervoor uit dat ze van hem hielden, welke hoge functie ze ook hadden.’ Sigrid Kaag sluit zich hierbij aan: ‘Hazes verbindt, ook als je in het buitenland bent heb je een klein stukje Nederland altijd bij je.’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Rachel Hazes hier terug.

Vergelijkbare artikelen